Licht in de duisternis.Veilig de wintertijd in met innovatieve verlichting.

Insignia Country Tourer

Met het ingaan van de wintertijd brengt Opel, met zijn innovatieve en toonaangevende verlichtingstechnologie, letterlijk licht in de duisternis. Zo is er de IntelliLux LED matrix-verlichting voor de InsigniaInsignia en de AstraAstra. Die past de lichtbundels automatisch aan de verkeerssituatie en de omgeving aan. De verlichting verbetert het zicht voor de bestuurder en draagt bij aan de veiligheid, ook die van andere weggebruikers. De volledige LED-koplampen zijn beschikbaar op de Grandland XGrandland XCrossland XCrossland XMokka XMokka X en ZafiraZafira.

Met het ingaan van de wintertijd brengt Opel, met zijn innovatieve en toonaangevende verlichtingstechnologie, letterlijk licht in de duisternis. Zo is er de IntelliLux LED matrix-verlichting voor de Insignia en de >Astra. Die past de lichtbundels automatisch aan de verkeerssituatie en de omgeving aan. De verlichting verbetert het zicht voor de bestuurder en draagt bij aan de veiligheid, ook die van andere weggebruikers. De volledige LED-koplampen zijn beschikbaar op de Grandland X, Crossland X, Mokka X en Zafira.

De nieuwste generatie Intelliux LED matrix-technologie biedt koplampen met in totaal 32 LED-segmenten (16 per koplamp), die een nog grotere lichtopbrengst produceren. De reikwijdte en spreiding van de lichtbundels worden aangepast aan de verkeerssituatie en omgevingslicht op snelwegen, onverlichte landwegen, stadsomgeving en in bochten. En dat zonder tegenliggers en andere weggebruikers te verblinden. Elke IntelliLux LED matrix-koplamp biedt dankzij de groot licht-functie bovendien ongekend helder zicht, doordat de bundels tot 400 meter voor de auto de weg in het licht laten baden. Deze functie is in deze tijd van langere, donkere avonden een uitkomst voor de veiligheid.

De adaptieve AFL LED-technologie in de Grandland X, Crossland X, MOKKA X en Zafira beschikt over automatische hoogteregeling, High Beam Assist, variabele verlichting voor steden en landwegen en functies als dynamische bochtenverlichting en automatische aanpassing aan slechte weersomstandigheden.