Opel bestaat 120 jaar en trakteert!Profiteer van extra voordeel en ontdek de 120 Jaar Editions!

120-jaar-deals

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Breng dan dit jaar nog een bezoek aan deonze Opel showroom voor de beste deal! Ontdek direct onze nieuwste modellen zoals de Opel  Crossland XCrossland X en Grandland XGrandland X en de nieuwe 120 Jaar Edition uitvoeringen120 Jaar Edition uitvoeringen

DE BESTE DEAL!
Naast een goede inruilprijs voor uw huidige auto, krijgt u op bijna alle nieuwe Opel personenauto’s tijdelijk een persoonlijke €1.000 myOpel betaalpas cadeau!* Ook kunt u gebruik maken van een Opel financiering met een aantrekkelijk rentetarief van 4.99%. Handig als u liever een maandelijks bedrag betaalt in plaats van de gehele aankoopsom. 

MYOPEL BETAALPAS
Het €1.000 tegoed op de gratis myOpel betaalpas kunt u bij de Opel dealer besteden aan onderhoud en accessoires, zonder dat het u een cent kost! Ook het nieuwe 'Lekker Duidelijk OnderhoudsabonnementLekker Duidelijk Onderhoudsabonnement' kunt u aanschaffen met deze pas. Met dit abonnement verzekert u zich van verlengde garantie en onderhoud de komende 3, 4 of 5 jaar. Zo wordt het rijden in uw nieuwe Opel nog leuker! Daarnaast kunt u de betaalpas gebruiken als tankpas bij de aangesloten Travelcard tankstations in Nederland.

VERJAARDAGSKORTING
Opel bestaat 120 jaar en trakteert! Profiteer nu van onze speciale verjaardagskorting op alle voorraadmodellen. Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst €3.000!

*Opel KARL, Ampera-e en Selection/Business+/Business Executive modellen zijn uitgesloten van deze actie. Lees hier de voorwaarden.